به گزارش قدس انلاین، سید جواد حسینی در ششمین جلسه کارگروه تخصصی بانوان و خانواده گفت: ما به بانک آنلاین اطلاعات آسیبهای اجتماعی و همچنین بانک اطلاعات طرحهای مربوط به کنترل آسیبهای اجتماعی در کشور نیاز داریم.
وی اظهار داشت: ما برای ارتقا و بهبود وضعیت خانواده در کاهش و کنترل آسیبهای اجتماعی سرمایه ساختاری نداریم.
او بیان داشت: در حوزه آسیبهای اجتماعی این سرمایه ساختاری تولید شده و آن طرح تقسیم کار ملی آسیبهای اجتماعی است.
وی تصریح کرد: تمام فعالیتهای مربوط به کنترل و کاهش آسیبهای اجتماعی فقط باید در قالب این طرح انجام شود.
وی با اشاره به ابلاغ سیاستهای ۱۶ گانه مقام معظم رهبری در حوزه خانواده و زنان بیان داشت: لازم است با حضور رئیسان کمیتههای ششگانه، زیرمجموعه کارگروه تخصصی خانواده و بانوان استان، نشستی برگزار شود تا به این ترتیب سرمایه ساختاری در عرصه تحقق و اجرای سیاستهای مورد نظر رهبر معظم انقلاب تعیین شود.
معاون استاندار خراسان رضوی در ادامه به راهبردهای ۱۱ گانه در زمینه همکاری تشکلهای غیردولتی اشاره کرد و افزود: با توجه به فعالیت ۸۶۰ سازمان مردم نهاد در استان، ظرف ۱۰ روز آینده سمنهای فعال در زمینه مهار و کاهش آسیبهای اجتماعی شناسایی و گامهای بعدی در زمینه تقویت حضور آنان برداشته میشود.
حسینی همچنین اظهار داشت: اجرای این طرح موجب شد میزان سازش قطعی در بین زوجهای متقاضی از ۵/۵ درصد در سال گذشته به ۱۷ درصد در سال جاری افزایش یابد.
وی افزود: نیمی از طلاقها در پنج سال نخست زندگی و ۱۴ درصد طلاقها نیز در طول یک سال نخست زندگی مشترک رخ میدهند که نشانگر اهمیت و ضرورت ارایه آموزشها و مهارتهای لازم در این زمینه به زوجهاست.
نظر شما